Birgin Birgunson

Ung Nordbo kriger, eventyrer, nysgerrig

Description:

Race: Menneske
Kultur: Lindorme Kongeriget.
Alder: 21 år.

Birgun har langt lyst hår, isblå øjne og er over 2 meter høj. Mange fra hans hjemland er sikre på hans familie må have kæmpeblod i sig. Han har isblå øjne, lys hud, hvidblond hår, et mindre skæg og et let verjrbidt ansigt. Han fordrer at rejse let, og trods hans store størrelse er han også hurtig til fods. Bag hans nysgerrig blik kan man se et stor raseri som dog holdes nede.
_______________________________________

_ If I Should Fall In Battle My Brothers Who Fight By My Side
Gather My Horse And Weapons Tell My Family How I Died
Until Then I Will Be Strong I Will Fight For All That Is Real
All Who Stand In My Way Will Die By Steel_
_______________________________________
Traits:
Fey Protection
Your birth brought an unexpected guest to your parents’ home: a helpful fey who prophesied about your future and gave you a magical gift in exchange for your parents’ hospitality, a cup of milk, and a drop of your blood.
Benefit(s): You gain a +1 trait bonus to AC against attacks of opportunities made by fey and a +1 trait bonus on saving throws against the effects of fey creatures.

Blood of Giants
You’re a big person, and people have always said you’ve got some giant blood in you. Even as a child, you towered over your friends, and as you grew older, you grew even taller and stronger. Maybe your hair has a tint of blue as well, or your skin is as pale as snow. Perhaps someday you’ll get the opportunity to travel to the North and meet some real giants, and see whether the rumors about you are true.
Benefit(s): You gain a +1 trait bonus on combat maneuver checks to sunder, and a +1 trait bonus to your CMD against bull rush and overrun combat maneuvers.

Bio:

Den ældste af i alt syv børn, søn af den nu afdøde helt Birgun Svendson og Talla Yrsasdottir.
-
Om hans fader Birgun siger legenden at han blev født som en del af en handel med den legendariske frostvætte Skade. Svend Blodørn var fanget i det højeste nord. Da han endelig blev lukket ud derfra gik han tilbage til Karlsstad med Birgun på armen. Birguns arv viste sig også i 2 magiske genstande som siges at være skabt af Skade. En brynje af is og en koldsmedet økse med isens styrke.
-
Birgin blev født langt mod nord i det gamle Lindorme Kongerige. I sine tidlige år blev familien en dag opsøgt af en af den første verdens beboerer. Det var en lidt speciel tid, for både hans fader Birgun og moder Talla var hjemme på samme tid. En sær eneboer som holdt til ikke langt fra familiens gård, som lå ikke langt fra Karlstad. Han ønskede fred og venskab med familien, og som tegn på hans gode vilje, velsignede hans deres førstefødte. Birgun og hans hustru Talla lovede til gengæld, at så længe de levede ville de beskytte Feens hjem. Birgin voksede op og legede tit med feerne der boede i nærheden. De lærte ham til gengæld om deres verden. Og måske er det derfor han ikke er så mistorisk som bl.a. hans fader og folk er det på det overnaturlige."

Den gamle vise Birk var også lærermester til Birgin. Birk var ven til Birgins farfar Svend Blodørn og lærermester til hans fader og farbror Einar, nu konge af Karlsstad. Birgin blev ofte taget med på turer mens hans fader og farbror var ude og opleve verdenen. Birk lærte ham alt om naturen og verdenen omkring ham. Måske havde Birk en lille forhåbning om han Birgin måske ville være ham, som han kunne tage Birgin som lærling og overlade sine gøremål til Birgin. Men Birgin var som sin slægt kriger af hjertet. Birk lærte også Birgin om den gamle fjenden Kæmperne, troldene og andre monstre som lurer i ødemarken. Men også de mere fredelige feer samt flora og fauna og verden omkring ham fortalte han om. Birgin viste et stort talent for det, samt for at overleve i vildmarken. Birgins nysgerrighed er det som ofte hjælper ham på vej.

I sine ungdomsår tager Birgin ud i landet som alle raske unge mænd. Han ville som det er traditionen i hans familie, tage nogle år op til Trollheim hos “Blackravens” for at forsvarer landet mod heksene fra Irrisen. Her tilbringer han et år, indtil en dag han bliver fanget af nogle kæmper på Grænsen til Irrisen. Han bliver holdt fanget i kæmpernes fæstning af is og sten, og frygter hvert øjeblik for at skulle blive spist. Men kæmperne slår han end ikke ihjel. Istedet finder han bekendskab i en ældre kæmpe ved navn “Ildbo” som er hans fangevogter. Han lærer deres sprog og om deres kultur. Imens må han dog ofte slås i en simpel arena mod vinterulve og andre istrolde. Den gamle kæmpe hjælper ham dog fri endag, og Birgin slipper væk ud fangeskabet.

Birgin beslutter sig for at tage ud og sejl og ankommer til “Ironbound” øerne som er regeret af Hvide Astrid. Her finder han først ikke hyrer videre ud i verden, så han tager hyrer hos Hvide Astrids karle som siges at skulle på togt. De plyndrer landet Nidal og Birgin udmærker sig så meget, at han bliver tilbudt at blive en del af Hvide Astrid personlige vagter. Han takker ja, og da de kommer hjem bliver han mere og mere betaget af den smukke Astrid. Meget af sin fritid bruger han bl.a. på at prøve at løse gåden om de 7 broer i Halgrim.

Hjem vender Birgin til sin fader og farfars begravelse, samt sin farbror kroning. Det er en stor dåd som er begået, og det forventes at Einar nu vil prøve at samle rigerne. Einar direkte konfronterer Birgin efter korningen, og forventer hans hjælp og at Birgin frasiger sit troskabsløfte til Hvide Astrid. Det kan Birgin ikke, og han rådspørger Birk, som forslår Birgin at tage ud i verdenen finde lærdom han kan tage med tilbage. Han drager med helten Laslo afsted mod syd, for som Birk siger, her vil han i sandhed finde sin mening med livet.
På den rejse Birgin har begyndt ved han godt, der nok er mange år til han kommer hjem. Men til den tid, håber han at der er faldet ro omkring evt stridigheder mellem hans onkel og Hvide Astrid, og ingen af dem til den tid ser skævt til ham fordi han valgte at rejse, frem for at støtte en af dem. Han håber at lære mere om verdenen omkring, og de eventyr han har hørt fra skjalde, vil han gerne opleve og selv kunne berette om. Også Laslo’s historier er fantastiske og han håber selv at kunne gøre en forskel. Især viden og bedre redskaber til at bekæmpe kæmperne eller finde alliancer med feerne håber han at finde. Og måske også finde mere viden om iskæmperne mod nord, og om han er i slægt med Skade.


Birgin bliver hyret af troldmanden cosarius, de viser de 2 har mere til fælles end forventet. Bla udøver de begge smedningskunst. De mystike omstændigheder ved godset i krigszonen mellem Cheliax og Andoran tiltrækker på sin vis birgin, men han er også meget på udebane, og ser primært til fra side viljen og lader sin rejsefæller komme med løsningerne. Han opdager de er en del af et form for broderskab. Frihedskæmperen Aerodus sender ham med nogle vigtige genstadne, en rapport og en anbefaling til Absolom for at tilslutte sig stfinderne.
________________________________________________
Omstændigner med at finde en portal til Leng for at finde stifinderen Akari Juten, er en virkelig helte rejse med alt den mystik og dramatik der dertil følger. Bare der havde været en skjald med der kunne fortælle om det. mere følger

Birgin Birgunson

Onsdags E6 Sjelle