Onsdags E6

7 Sværd af synd

Deltagerer:
Lazlo Nazell Adier
Aerodus Grachius Narikopolus
Tikkipapaya
Leo “Darkmind” Amster
Malagan Coriomi, pathfinder, Urban druid, Agent for Abadar kirken

Eventyret startede da Tiki fik en opgave af Venture Kaptajnen Argus Servas gav ham en opgave om at skaffe en stjålet genstand tilbage fra en ukendt tyv. For ikke at skulle stå alene med hele missæren, sendte han bud rundt til de pathfinders som han kendte. Efter et kort ophold i maginimar og en samtale med Wen Utarni en af bankens boks ansvarlige, finder det lille hold ud af det handler om at banken har lavet en garanti på 50.000 Guldstykker hvis ikke genstanden, skaffes tilbage. Spillerne finder ligeledes ud af at banken har sendt et hold ud for at få fat på genstanden som er Lystens sværd, ledet af Malagan Coriomi en agent som senere viser sig at være en pathfinder. Nogle har genkendt tyven som en troldkvinde ved navn Tiriana.

Sporet leder gruppen til Kaer Maga en gammel fæstning, som tidligere har været i runeherren Kazougs besiddelse. Gruppen for hjælp af en lokal guide til at finde ud af Tirianas gemmested. Sporet leder dem ned på et marked hvor Tiriana har taget kontrol over en gruppe lokale banditter som afpresser de lokale købmænd. Særligt en alkymist ved navn Dart har store problemer med hende, han tilbyder spillerne at fortælle hvor hun holder til hvis de kan hjælpe ham af med hans problem med banditterne. Dette lykkedes dem, men en enkelt af banditterne stikker af. Efter hele denne missære, fortæller Dart dem hvor Tirianas tilholdsted er. Da de undersøger stedet opdager de en person som holder øje med dem, de konfronterer personen og finder ud af dette er Malagan. Efter en ophedet debat, hvor Malagan gør rede for Argus Servas, nederdrægtighed ved at forsøge at fra narre Abadarkirken penge, lykkedes det med slid og slæb at komme frem til en slags kompromis, tror de. Malagan føre dem igennem byen til Tirianas gemmested.

Efter mange strabasser og en hel del fælder og kampe, finder de et biblutek som virker til at være delt i to. Her møder de en ”lærlig” ved navn Dapniel som er et animeret skellet. Han fortæller dem at der bor en anden troldmand også i den gamle ”Dungon”. En mand ved navn Uzbin Parault, en necromantiker som det viser sig Leo har mødt, for mange år siden. Da de endeligt finder ham, tilbyder han Leo at hjælpe ham med hans problem omkring hans kone, mod en meget dyr pris. Desuden tilbyder han at hjælpe dem med Tiriana for en ligeledes dyr pris. Men det bliver for meget for X at se på de okkulte og bestialske eksperimenter. Så denne vælger at angribe Uzbin, men først forsent opdager de at det væsen de står overfor er en Lich, kampen bliver hård og lang, men til sidst lykkedes det dem at bekæmpe ham.

De undersøger hans forskellige eksperimenter, de finder blandt andet en drenge med Lilla øjne som Uzbin har drænet blod fra. Det lykkes dem at fjerne den paralyze som han er under og finder ud af han blot er en tilfældig tyv som Uzbin har købt, måske på grund af hans blod. Det lykkedes ingen at finde ud af hvad som er specielt ved drengen, men de finder ud af han har eksperimenteret med at genskabe en formular kaldet Blodvin, som selveste runeherren Zutha skabte for mange år siden.

Et andet eksperiment involverer en ”Hound archon” som Uzbin har taget hjertet ud af og har trukket tåre fra. Det lykkedes også gruppen at vække denne, de forsøger at kommunikerer med den, men ingen taler Celestrial og kun ved hjælp af magi forstår de den. Det ender med englen faser ud og forsvinder med et taknemmeligt blik.

Blandt hans magiske genstande finder de en sort bog, bogen indeholder stor kraft finder de ud af. Senere efter de har bekæmpet Tiriana, læser og afkoder Leo bogen. Det viser sig at være en genstand som runeherren Zutha har skabt, den indeholder dyrebar viden om necromanti, men holder ligeledes en frygtelig forbandelse som forvandler Leo til en slag udød. Bogen er også en en kødgolem manual.

Efter gruppen har hvilet, i et gammelt kammer hvor noget er spærret inde bag store forsejlede kobberdøre beskyttet med gammel magi. Bevæger gruppen sig viderer, for at finde Tiriana, i en stor hule med en gammel underjordisk sø, finder de en gammel magisk maskine som de ikke finder ud af hvad gør eller hvad som den har været anvendt til. Efter at have krydset søen, som på magisk vis bliver levende da de sejler ud på den. Begynder de at høre nogle messe. De finder hulen med Tiriana. Hun er i gang med et perverst ritual, hvor hun på en eller anden måde forsøger at genvække Lystens sværd for at finde nogen eller noget med det. De spolerer ritualet og bekæmper Tiriana.

Epilog

Efter Tiriana er bekæmpet, læser Leo den store bog. Mallagan forsøger at overbevise Lærlingen Dafniel om at han er fri, og han skal forlade de gamle kældre som udlært troldmand, i skikkelse af Uzbin. Malagan forsøger at sikre biblioteket, men da han vender tilbage for at hente teksterne er hele komplekset forsejlet. Men få bøger kan godt være taget med.

Undersøgelser af biblioteket giver spillerne viden om runeherrenes forkæmpere og de syv sværd af synd. Det kan også fortælle om en endnu ældre kultur som har levet i Kaer Maga før den Thaslonske tid. Om en gruppe af troldmænd som hed ”sandhedens råd” der i fordums tid lavede disse kældre for at finde sandhenden om magiens skabelse og dets potitentialer. Hvad spillerne har fundet af sære maskiner, er efterladenskaber fra den tid, nu i besiddelse af den mørke flammes broderskab.

Da Lazlo vender hjem til Absalom venter der en pakke på ham. Et sølvbur, sendt fra Einer kongen af det høje nord, som en gave for hans hjælp.

Tiki Kakaia for som belønning, af Argus Savas, da han afleverer syndens sværd, en Wayfinder, tireless.

Comments

Sjelle

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.