Zikan Farull

NPC, Halv Faleret skuespiller, Spion, Osirianer

Description:
Bio:

Født i Osiriarni et middelklasse hjem forældrene var skomagerer, og havde en stor drøm om deres søn skulle følge i deres fodspor. Men sådan blev det ikke, Zikan var allerede fra en tidelig alder sikker på han skulle være noget større, og da hans forældre ikke mente det samme som han. Valgte han i en tidelig alder at rejse med en gruppe omvandrende skjalde, for at se verden.

Efter nogle år, blev rejse livet lidt for meget for ham og på en kro i taldor valgte han at tage afsked med truppen, det blev en hård tid for ham, han var blevet så vandt til at alle livets besværligheder blev klaret af truppen. Han havde jo aldrig rigtigt stået på egne ben.

Det blev til et par år på gaden, med hvad der høre sig til at ubehageligheder men, han blev aldrig vred på livet, usikkerheden på hvad som gemmer sig bag det næste gadehjørne blev ved med at tiltrække ham.

I 20 års alderen fik han en fod i i byen tyvelaug hvor han stille og roligt med årene advancerede lidt hurtigere end de fleste hans mundre sind og hans glæde for livet åbnede mange døre for ham.

Da han havde skaffet sig penge nok, kunne han realiserer sin drøm og åbnede et teater i byen. Og som han havde forudset blev det en succes, folk strømmede til for at se deres forstillinger, og snart var han en kendt og holden mand.

Det begyndte at gå op for ham at det ikke altid var penge som gav den magt han søgte men de bekendskaber som man fik på vejen. Mange af de inflydelses rige kom og så deres forstillinger og ville gerne omgås ham og hans trup.

Det store vende punkt kom da familien Alskaria, inviterede på middag, en smuk og uforglemmelig aften. Som sluttede af med et tilbud, om at de ville bekoste et nyt teater i absalom, hvis han bare ville holde sine øre og øjne åbne og sende nyheder og visse brikære emner til dem. Det tilbud kunne han ikke modstå og snart var han og hans trup på vej til absalom.

Absalom blev en succes de første år, folk strømmede til de flotte teater og Zikan blev kendt som en stor skuespiller, men så skete der det uheldige at familien Alskaria kom ud for et stort uheld efter en stor fest på deres gods ubrød der brand og hele deres egendom brandte ned til grunden. Så med et var de store blatante overdådige forstillinger ikke mulige længerer og lige så hurtigt som han omdømme var kommet forsvant det igen.

Det er nu 4 år siden, drømmen forsvant og blev erstattet af flasken og gade teater.

Zikan Farull

Onsdags E6 morkeberg_c_m