Cosarius Bellagion

Cheliax evocation master fra Acadamae, Kovosa

Description:

[[Et lys i grænselandet | Drømmemesterens lærling[[En Kvinde i Nød | En Kvinde i Nød]]]]

Bio:

Cosarius kommer fra en gammel landadelig familie i det centrale Cheliax. Klanen havde store økonomiske problemer i årene op til Thune – familines magtovertagelse. Thune hjalp Cosarius farfar med at klare sig igennem, og familien har været entydige støtter af det nye regime lige siden.
Cosarius blev født som den yngste søn af tre, og som den ældgamle familietradition foreskrev, blev han sendt til akadamia i Kovosa for at uddanne sig til magiker.
Denne beslutning var absolut ikke han egen, og har ført til store følelsesmæssige skader på Cosarius.
Som dreng var han en stor, stærk og kvik knægt, der elskede at gå til hånde i familiens smedje og bruge sin styrke aktivt. Med andre ord, typen der ville blive en glimrende klejnsmed eller anden specialiseret håndværker, hvor styrke, kløgt og motivation er afgørende. Bellagion familien er og har altid været streng i sin opdragelse, og Cosarius far er ingen undtagelse, men de første år var det til at leve med.
Men da Cosarius blev 6 blev han sat til at læse bøger i en uendelighed, hvilket kedede ham umådeligt. Han prøvede altid at slippe afsted og ned til smeden og hans familie som han virkelig elskede…Til sidst fik han far smeden hængt, hans ældste datter blev gjort til den lokale garnisonshore, og de små tvillinger kastet for hundene. Moderen og de to mellemste børn, en dreng og en pige, blev solgt som slaver. Man kan sige meget om Bellagion familien, men de skal nok få deres pointer igennem når det er vigtigt!

Siden da har Cosarius hadet sin far, sin storebror og alle andre der bifaldt at han skulle blive magiker og den måde smedens familie blev behandlet. Den eneste der stod sammen med Cosarius var hans bror Castor, og de har stadig et godt forhold til hinanden.

Da Cosarius kom til Kovosa som 14 årig startede hans problemer for alvor. Han interesserede sig ikke rigtig for magi, men han fandt hurtigt ud af, at hvis han ikke blev interesseret meget hurtigt, ville han ende som en af de mange andre døde lærlinge. Så hans intellekt kom snart på en hård prøve, og hans store styrke og udholdende kom mange gange til god brug for ham, når en rival der var klogere- men ikke stærkere end ham, skulle bankes på plads.

Kort fortalt steg Cosarius i graderne ved ikke at stole på nogen, lyve, dræbe og snyde. Præcis som det er tiltænkt på akademiet i Kovosa. Hvor god han blev til dette understreges i særdelshed af det faktum, at Cosarius er ekstremt dårlig til conjuration. En hemmelighed han mere en en gang har måtte dræbe for at beskytte.

Cosarius stod til sidst til at blive laugsmester for evocation cirklen, men kort tid før hans udnævnelse blev han offer for en smædekampagne. Den var tæt på at koste ham livet, men han slap med generel vanære og en klar indikation om, at han skulle holde lav profil de næste år. Cosarius ved ikke hvem der stod bag, kun at det var en person fra nekromanti – cirklen. Han har fra dag et mistænkt NIS KARAKTER, men har ikke kunne bevise noget endnu. Ikke at det rigtig betyder noget, når han får muligheden slår han ham ihjel.

Cosarius seneste år som rejsende er så småt begyndt at ændre ham. Hans syn på andre racer, dæmoner og slaveri især, er han begyndt at stille spørgsmålstegn ved.
At der er brug for en stær leder og adel som rygrad i ethvert samfund, er han ikke i tvivl om. At mennesker er andre racer overlegne mener han stadig, og at man som enkeltindivid må arbejde hård og være stærkere og mere hensynsløs end ens modstandere, eller gå til grunde, det er han overbevist om.
Men det er gået op for ham at der er væsner som kan ting han aldrig vil mester, at intelligente racer har praktiseret stærk og uforståelig magi i årtusinder før menneskene kom ned fra træerne, og at slaveri muligvis er en helt utrolig dårlig måde at fremme det bedste potentiale i individet, ja muligvis kan holde sløve, slatne dilletanter ved magten i urimelig lang tid.
Han er stolt af sit adelsnavn og hans families forhistorie. Men hans had til hans far og nærmeste familie, kombineret med hvad han har lært om Milani og Aroden, har fået ham til at indse, at meget af det han har lært om sit land og dets historie kun er den halve sandhed…

Cosarius Bellagion

Onsdags E6 torakanor